Det lader til at du bruger en ældre version af Internet Explorer. Foreningen Nydanskers hjemmeside kan derfor ikke vises optimalt. For at se hjemmesiden anbefaler vi at du opgradere din Internet Explorer.
Klik her for at gå til Microsoft's hjemmeside og hent den nyeste Internet Explorer

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen, Foreningen Nydansker

En medlemsforening der forstår at integrere

Foreningen Nydansker nytænker vejen til mangfoldighed sammen med danske virksomheder

BANER VEJEN FOR NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

"Mangfoldighedsledelse, mentorindsatser, rekruttering, fastholdelse - you name it!"

SAMARBEJDE OM INNOVATION OG MANGFOLDIGHED

Foreningen Nydansker tilbyder arbejdspladser inspiration og sparring.

PROJEKTER DER RYKKER

Skal I have gjort noget ved mangfoldigheden?

"Vi bruger Foreningen Nydansker til at holde os bredt orienteret på mangfoldighedsområdet. Det er også en god kanal til at formidle stillingsopslag til nydanskere."
ISS
”I Nykredit opfattes medarbejdernes forskellige kompetencer, etniske og uddannelsesmæssige baggrund, køn og livsfaser som en værdifuld ressource, der skal bringes i spil.”
Nykredit
"Muligheden for at inddrage mangfoldigheden er en indlysende fordel for ATP. Det handler om at få alle kompetencer i spil."
ATP
"Mangfoldighed medvirker til, at forsvaret er et forsvar for alle. Jo flere perspektiver, der kommer ind i hverdagen, jo bedre kan man løse opgaverne."
Forsvaret
”Vores mangfoldighed er nøglen til et godt arbejdsmiljø, innovative løsninger og en succesfuld forretning."
Microsoft Development Center Copenhagen
"Mangfoldigheden er en guldgrube for firmaet, fordi det giver gode indtjeningsmuligheder."
Tryg
"En stor del af jobcenterets succes skyldes uden tvivl, at vi har ansat personale ud fra en mangfoldighedstankegang."
Odense Jobcenter
"BRFkredit har fokus på diversitet i medarbejdersammensætning. Vi mener, det er med til at skabe innovation, når forskellighed er repræsenteret."
BRFkredit
"Mangfoldighed blandt de ansatte giver vækst. Det er erfaringen blandt mange af Dansk Erhvervs medlemmer."
Dansk Erhverv
"Vi vil gerne støtte Foreningen Nydansker, og med vores CV-database for nydanskere kan man finde medarbejdere med anden etnisk baggrund."
Jobindex
"For os er mangfoldighed og menneskelig forskellighed en styrke, fordi det giver os et væld af forskellige perspektiver, ideer og kompetencer, som bidrager positivt til virksomhedens udvikling."
Arriva Danmark A/S
”Vi vil tilbage i front som en af Nordeuropas førende banker. Det kræver en mangfoldighed af medarbejdere, som kan sikre Danske Banks kundefokus, fornyelse og evne til at samarbejde på tværs af kulturer.”
Danske Bank
"Når vi betragter mangfoldighed i medarbejdersammensætningen som en styrke, kan vi skabe en spændende arbejdsplads, der formår at løfte komplekse udfordringer."
Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold
"Uddannelsesministeriet ønsker at fremme ligestilling i alle dens aspekter uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder og er derfor medlem af Foreningen Nydansker."
Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser
"Verden er fuld af gode ideer, og de kommer bedst frem, når mennesker med forskellig baggrund arbejder sammen."
Novozymes A/S
”Region Midtjylland er en mangfoldig arbejdsplads, og det er ofte nøglen til bedre pleje og behandling af vores patienter, som også er forskellige.”
Region Midtjylland
Dansk Taxi Råd repræsenterer taxiselskaber med stor mangfoldighed. Historien har vist, at nydanskere ikke bare blev chauffører, men også selvstændige erhvervsdrivende vognmænd, som engageres i bestyrelsesarbejdet.
Dansk Taxi Råd
”Mangfoldigheden blandt beboerne i KAB administrerede ejendomme er stor, og det ønsker vi smitter af på vores medarbejdersammensætning.”
KAB
"KL prioriterer arbejdet med ledelse af mangfoldighed i kommunerne højt. Udnyttelse af forskellige medarbejderes evner og erfaringer giver bedre opgaveløsning og højere effektivitet."
KL
”Vi er meget stolte over at være en del af Foreningen Nydansker. Det er et enestående projekt og vi håber, at vi sammen kan bane vejen for mangfoldighed på det danske arbejdsmarked."
Krifa
"I Lederne går vi ind for mangfoldighed på arbejdsmarkedet og derfor er det naturligt for os som organisation at være medlem af Foreningen Nydansker.”
Lederne
"I Falck tror vi på, at mangfoldighed gør os klogere, stærkere og nutidige. Vi tror på, at forskelle fremmer forståelsen - for os selv, for hinanden og for det samfund, vi hver dag er en aktiv del af."
Falck

BLIV MEDLEM

Nyhed

Over de næste to år skal 30.000 flere flygtninge og indvandrere i virksomhedsrettede forløb, og kommunerne skal blive bedre til at løfte opgaven. Det fremgå...

Ring til os på
3393 4383


NYHEDER

OM MANGFOLDIGHED, MENTORSKAB OG CSR
 
LÆS SENESTE NYT HER

FACEBOOK?

FØLG VORES INDSATS FOR MANGFOLDIGHED.
 
'LIKE' FORENINGEN NYDANSKER!

DET ER TALENTET, DER TÆLLER

BLIV MENTOR

VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES ERHVERVSMENTORKORPS?
 
LÆS MERE HER

FORENINGEN TIL INTEGRATION AF

NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal.

1453 København K.