Fastholdelse

Fokus på fastholdelse er vejen frem, hvis I vil undgå nye rekrutteringsomkostninger, udgifter til sygefravær, tab af viden og mangel på arbejdskraft. Det er med andre ord en god investering at sikre fastholdelse af nydanske medarbejdere.

Foreningen Nydansker arbejder løbende med at udvikle metoder til fastholdelse af nydansk arbejdskraft. Vi sætter blandt andet fokus på fastholdelse gennem initiativer som:

• Mentorfamilieordninger
  • Information om dansk arbejdspladskultur
  • Letsmeetin.dk: Online portal, hvor danskere og expats kan starte venskaber
  • Informationsguide for udenlandske arbejdstagere

• Se diverse værktøjer her

Ønsker du mere viden om eller hjælp til fastholdelse af nydanske medarbejdere, så kontakt os på telefon 3393 4383.

"Virksomheden får 120 procent igen fra nydanskerne igennem den energi, de lægger i arbejdet" - Marten Van Engeland, direktør for ISS