Kulturmøder

At kunne tackle kulturmøder hensigtsmæssigt har betydning for virksomhedens resultater, og derfor er det vigtigt, at evnen til at navigere på tværs af kulturer udvikles.

Hvad er det, der sker, når forskellige kulturer mødes? Hvordan får man udnyttet de muligheder, der ligger i at arbejde på tværs af kulturer?

Foreningen Nydansker er leveringsdygtig i viden om, hvordan arbejdspladser og nydanskere bedst muligt kan forberede sig på mødet med hinanden og bane vej for et konstruktivt samarbejde på tværs af kulturer.

Kulturforskelle skal ikke skabe kludder i samarbejdet, men i stedet være et aktiv på bundlinjen

– Human Shojaee, Senior Adviser hos Foreningen Nydansker

Ring til os på telefon 3393 4383 og hør nærmere om, hvad Foreningen Nydansker kan tilbyde på området.

"Det er forskelligheden, der er styrken, fordi den bidrager til løsningen" - Michael Termansen, leder af udviklingsafdeling på Danfoss