Mentorordninger

Mentorordninger er et effektivt redskab til introduktion og fastholdelse på arbejdsmarkedet. Foreningen Nydansker har solid erfaring med uddannelse og matchning af mentorer og mentees samt gennemførelse af forskelligartede mentorprojekter.

Vi afholder løbende kurser for mentorer, mentees og tovholdere i virksomheder og kommuner og tilbyder rådgivning, projektudvikling, og facilitering af mentorordninger i mange forskellige sammenhænge.

Ønsker du mere viden om mentorordninger, så kontakt os på telefon 3393 4383.

Gitte Høyer, Kragelund Kommunikation A/S, var mentor for Liselle Alyson Rodney fra Jamaica. Læs deres fælles historie i Århus Stiftstidende.