Rekruttering

Mangfoldigheden starter i rekrutteringen. Men hvordan tiltrækker man som virksomhed kompetente nydanskere? Og hvordan gearer man hele rekrutteringsprocessen til mangfoldighed?

Det kan Foreningen Nydansker på baggrund af mange års erfaring og samarbejde med en lang række virksomheder hjælpe med svar på.

Hvis I ønsker at tiltrække en mangfoldig medarbejderstab, gælder det om proaktivt at skabe en attraktiv arbejdsplads, bryde indgroede ritualer og håndtere rekrutteringsprocessen ud fra en mangfoldighedshorisont.

Ønsker du mere viden om rekruttering af nydanske medarbejdere, så kontakt os på telefon 3393 4383.

Jo flere perspektiver der kommer ind i hverdagen, jo bedre kan man løse opgaverne" - Henrik Ryberg, chef for Forsvarets Personeltjenestes afdeling for strategi og struktur. Foto: Oversergent Jawad Sundoo