Det lader til at du bruger en ældre version af Internet Explorer. Foreningen Nydanskers hjemmeside kan derfor ikke vises optimalt. For at se hjemmesiden anbefaler vi at du opgradere din Internet Explorer.
Klik her for at gå til Microsoft's hjemmeside og hent den nyeste Internet Explorer

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen, Foreningen Nydansker

Amina Haji Mohamed

Praktikant
Mit navn er Amina Haji Mohamed, bosat i Aalborg og jeg er 25 år. Jeg er af somalisk oprindelse, og er født og opvokset i Danmark. Jeg er nu i gang med mit sjette semester under uddannelsen Offentlig Administration. Dette vækker en stor interesse da jeg finder offentlige problemstillinger vældig spændende samt det at have et indblik og overblik over hvad der foregår i den offentlige rum.
 
Jeg er en del af Erhvervsmentorkorpset, hvor erhvervsmentorerne bliver matchet med mange forskellige mentees , dvs. højtuddannede indvandrere der for nyligt er ankommet til Danmark, ledsagende ægtefæller til udenlandske medarbejdere, nydanske iværksættere osv.
 
Jeg vil udvikle mine faglige kompetencer i en association, hvor jeg har muligheden for at være med til at skabe bedre kendskab at styrke, udvikle og være med til at sikre større sammenhæng i forhold til arbejdsmarkedet og integration, men også et godt indblik i, hvad der ellers indtræffer i en forening som Foreningen Nydansker. 
 
Det passer til mig som person, da jeg kunne også forestille mig, at mit fremtidige arbejdsområde skulle være indenfor denne type arbejdsplads, og det med til at arbejde for, at højtuddannet flygtninge og etniske minoriteter kan få hjælp til selvstændighed og integrere sig i det danske samfund, er noget jeg brænder for. 

KONTAKT

Tlf: 2594 6598
Mobil: 7174 1466
ahm@foreningen-nydansker.dk
DOWNLOAD VISITKORT

FORENINGEN TIL INTEGRATION AF

NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal.

1453 København K.