Det lader til at du bruger en ældre version af Internet Explorer. Foreningen Nydanskers hjemmeside kan derfor ikke vises optimalt. For at se hjemmesiden anbefaler vi at du opgradere din Internet Explorer.
Klik her for at gå til Microsoft's hjemmeside og hent den nyeste Internet Explorer

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen, Foreningen Nydansker

Anders Iversen

Studentermedarbejder

Jeg er praktikant i Erhvervsmentorkorpset. Praktikken er en del af mit studie på KU, hvor jeg læser Advanced Migration Studies, som er en meget ny og tværfaglig uddannelse med fokus på migration, flygtninge og integration.

Jeg har tidligere i forbindelse med mit studie undersøgt, hvilke former for barrierer nyankomne borgere kan møde på arbejdsmarkedet, fx i relation til sprogkundskaber eller kvalifikationer, der ikke kan blive omgående anerkendt af det danske system. Integration har altid ligget mig meget på sinde, lige siden jeg som teenager blev bevidst om emnet. Jeg glæder mig derfor over nu at være kommet ind i et af maskinrummene.

Mine opgaver som praktikant består i at interviewe og matche nydanskere med frivillige mentorer på det danske arbejdsmarked, inklusiv opfølgninger på deres forløb og evaluering af processerne. Derudover er der også planlægning og afvikling af foreningens events og arrangementer. 

KONTAKT

Tlf: 3338 6215
Mobil:
ai@foreningen-nydansker.dk
DOWNLOAD VISITKORT

FORENINGEN TIL INTEGRATION AF

NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal.

1453 København K.