Det lader til at du bruger en ældre version af Internet Explorer. Foreningen Nydanskers hjemmeside kan derfor ikke vises optimalt. For at se hjemmesiden anbefaler vi at du opgradere din Internet Explorer.
Klik her for at gå til Microsoft's hjemmeside og hent den nyeste Internet Explorer

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen, Foreningen Nydansker

Andreas Fuglsang Olsen

Praktikant
Den 1 februar 2017 startede jeg i Foreningen Nydanskers mangfoldighedsteam som akademisk praktikant. Her arbejder jeg med en række projekter, som alle har til formål at forbedre nydanskeres chancer på arbejdsmarkedet. Jeg har en bachelor i statskundskab fra Københavns Universitet, hvor jeg udover en generel indføring i dansk- og international politik og forvaltning har fået undervisning i international immigration og integrationslovgivning med særligt fokus på Vesteuropa. Jeg synes, at det er altafgørende, at vi i Danmark bliver gode til at integrere nytilkomne i samfundet, og det er mit mål at bidrage med netop dette igennem mit arbejde i Foreningen Nydansker. 
 
I min fritid arbejder jeg på en anden, men ligeså vigtig del af integrationsarbejdet. Jeg bruger nemlig en del af min fritid i Dansk Flygtningehjælps Ungdom, hvor jeg laver arrangementer, hvor personer med flygtningebaggrund får mulighed for at komme ud og fortælle deres historie. Den personlige fortælling, mener jeg, kan nedbryde vigtige fordomme til gavn for hele samfundet. Når jeg ikke arbejder med integration, lærer jeg spansk, spiller håndbold, tager billeder og rejser. 

KONTAKT

Tlf:
Mobil: 2594 8284
afo@foreningen-nydansker.dk
DOWNLOAD VISITKORT

FORENINGEN TIL INTEGRATION AF

NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal.

1453 København K.