Det lader til at du bruger en ældre version af Internet Explorer. Foreningen Nydanskers hjemmeside kan derfor ikke vises optimalt. For at se hjemmesiden anbefaler vi at du opgradere din Internet Explorer.
Klik her for at gå til Microsoft's hjemmeside og hent den nyeste Internet Explorer

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen, Foreningen Nydansker

Asmus Sebastian Kobbernagel

Studentermedarbejder

Jeg er i gang med mit sidste år på bachelordelen af mit studie, efter at være hjemvendt fra et 6 måneders studieophold i Canada, og ser frem til at fortsætte på RUC, hvor jeg læser Internationale studier og Kultur- og sprogmødestudier. Det er blandt andet gennem rejser i Asien, USA og Canada, at jeg har opbygget en stor viden om og interesse for kultursammenstød og internationale affærer. Mit studie indebærer samtidig en stor grad af frihed, hvorigennem jeg har fået opbygget en kernekompetence indenfor integrations-, assimilations- og radikaliseringsteori, samt magtstrukturer på både politisk, socialt og markedsplan.

Ud over dette arbejder jeg i øjeblikket som studentermedhjælper i Foreningen Nydansker med initiativerne 'Bryd Unges Ledighed NU!', samt 'Hjælp En Flygtning NU!'. Her står jeg for rekruttering af mentorer til vores erhvervsmentorprogram. Håbet er at kunne matche udsatte unge med mentorer, der har erfaringer, der passer til den unges interesser, og at de kan drage nytte af deres kompetencer og netværk. For mig er den motiverende faktor den, at Foreningen Nydansker sætter mennesket i fokus og hjælper en bred gruppe borgere i deres personlige udvikling. Det kan være hårdt arbejde, men den personlige kontakt til borgerne er det hele værd.

KONTAKT

Tlf: 2594 6258
Mobil:
ask@brydungesledighed.dk
DOWNLOAD VISITKORT

FORENINGEN TIL INTEGRATION AF

NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal.

1453 København K.