Det lader til at du bruger en ældre version af Internet Explorer. Foreningen Nydanskers hjemmeside kan derfor ikke vises optimalt. For at se hjemmesiden anbefaler vi at du opgradere din Internet Explorer.
Klik her for at gå til Microsoft's hjemmeside og hent den nyeste Internet Explorer

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen, Foreningen Nydansker

Cathrine Klokkedal

Projektkonsulent

Jeg blev ansat i Foreningen Nydansker i august 2013 og har siden oktober 2015 fungeret som projektleder for mentorordningen Bryd Unges Ledighed NU! Indsatsen henvender sig til udsatte unge i en lang række kommuner i Danmark. Jeg sidder med den overordnede koordination og udvikling af den landsdækkende mentorordning, hvor vi matcher frivillige lokale erhvervsledere med unge, som mangler hjælp til at komme i ønskede jobs eller uddannelser. Indsatsen er blevet en stor succes, hvorfor vi har etableret en lignende mentorordning for flygtninge, som jeg koordinerer i tæt samarbejde med mit mentorteam.

Mine opgaver består desuden af at bevare og etablere samarbejder med en række landsdækkende virksomheder, som ønsker at bidrage til indsatsen som en del af deres CSR-strategi. Endelig varetager jeg formidlingsopgaver, der omhandler mentorordningen og har ansvar for pressemeddelelser og online formidling. Her ønsker vi løbende at dele ud af vores erfaringer og fortællinger fra mentorforløbene.

I 2014 blev jeg uddannet cand.mag. i Tværkulturelle Studier ved Københavns Universitet, hvor jeg skrev speciale om professionalisering af frivillige og forståelsen af frivilligt arbejde blandt etniske minoritetskvinder i Danmark. Gennem mit studie har jeg primært specialiseret mig inden for integration og mangfoldighed i Danmark, som jeg forinden min tid i Foreningen Nydansker har haft lejlighed for at afprøve i praksis i Integrationsnet under Dansk Flygtningehjælp. Derudover har jeg en bachelor i dansk og flere års erfaring som journalist. 

KONTAKT

Tlf: 3338 6209
Mobil:
ckd@foreningen-nydansker.dk
DOWNLOAD VISITKORT

FORENINGEN TIL INTEGRATION AF

NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal.

1453 København K.