Christel Laudrup Spliid

Projektassistent

I februar 2015 startede jeg som praktikant hos Foreningen Nydansker. I min praktikperiode var jeg primært tilknyttet projekterne Erhvervsmentorkorpset og Kulturværtsprogrammet. Her hjælper vi nytilkomne ind på arbejdsmarkedet og med at få en god start på det nye liv her i Danmark gennem mentorordninger.

Jeg har netop færdiggjort min bachelor i antropologi ved Københavns Universitet og planlægger at læse videre på overbygningen til sommer. Gennem mit studie har jeg indtil nu haft fokus på emner som migration og religion samt samspillet mellem disse - og desuden tilbragt et semester i dejlige Sydfrankrig.

I min fritid bruger jeg det meste af min tid på sociale arrangementer, spise god mad og gå til diverse koncerter og teaterforestillinger. Derudover rejser jeg lige så ofte som pengepungen tillader det.

Mobil:
cls@foreningen-nydansker.dk