Det lader til at du bruger en ældre version af Internet Explorer. Foreningen Nydanskers hjemmeside kan derfor ikke vises optimalt. For at se hjemmesiden anbefaler vi at du opgradere din Internet Explorer.
Klik her for at gå til Microsoft's hjemmeside og hent den nyeste Internet Explorer

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen, Foreningen Nydansker

Christian Steiner-Johnsen

Praktikant
Jeg læser Statskundskab på Københavns Universitet, hvor jeg skriver speciale ved siden af praktikopholdet i Foreningen Nydansker. I efteråret 2016 var jeg i praktik på Den Danske Ambassade i Bangkok, hvor jeg var en del af et meget internationalt miljø med forskellige nationaliteter og kulturer som en fast del af hverdagen. Gennem mit uddannelsesforløb har jeg bl.a. beskæftiget mig med de mange konfliktlinjer i Mellemøsten, hvorfor den medfølgende konsekvens i form af øget indvandring derfra særligt er et område, som jeg finder interessant.  
 
Jeg er meget socialt anlagt og bruger derfor meget tid med kæreste, venner og familie. Derudover er jeg lidt af en sportsnørd, spiller selv fodbold og nyder at tage på bar og se en fodboldkamp med en øl i hånden. Rejser og møde med nye kulturer er noget, som jeg ynder at gøre, så ofte som pengepungen giver mulighed for det. 

KONTAKT

Tlf: 2594 6475
Mobil: 7199 3409
csj@foreningen-nydansker.dk
DOWNLOAD VISITKORT

FORENINGEN TIL INTEGRATION AF

NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal.

1453 København K.