Det lader til at du bruger en ældre version af Internet Explorer. Foreningen Nydanskers hjemmeside kan derfor ikke vises optimalt. For at se hjemmesiden anbefaler vi at du opgradere din Internet Explorer.
Klik her for at gå til Microsoft's hjemmeside og hent den nyeste Internet Explorer

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen, Foreningen Nydansker

Christina Tengstedt Rasmussen

Projektassistent

Jeg har været i Foreningen Nydansker siden august 2014, først som praktikant, dernæst studentermedhjælper på deltid og nu som studentermedhjælper på fuldtid med orlov fra Københavns Universitet, hvor jeg studerer Tværkulturelle Studier som overbygning på en bachelorgrad i Mellemøststudier.

 Jeg er tilknyttet mentorordningerne 'Bryd Unges Ledighed NU!' og 'Hjælp En Flygtning Nu' samt Erhvervsmentorkorpsets mentorindsats for højtuddannede flygtninge i samarbejde med Novo Nordisk og Røde Kors. Mit arbejde består blandt andet i at matche mentees og mentorer, følge op på forløbene, rekruttere mentorer, arrangere og afholde events samt udvikling af især 'Hjælp En Flygtning Nu'.

 Ud over dette bruger jeg meget tid på frivilligt arbejde, blandt andet i Red Barnet Ungdom, hvor jeg er lektiehjælper for asylbørn og i Røde Kors, hvor jeg er i modtagergruppen på Københavns Hovedbanegård. Desuden har jeg stiftet en Venligbo-gruppe for unge, da mange flygtninge fortæller, at de har svært ved at finde jævnaldrene venner her i Danmark. I denne gruppe arrangerer vi blandt andet fester og sprogcafeer. 

KONTAKT

Tlf: 2594 6737
Mobil:
ctr@foreningen-nydansker.dk
DOWNLOAD VISITKORT

FORENINGEN TIL INTEGRATION AF

NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal.

1453 København K.