Det lader til at du bruger en ældre version af Internet Explorer. Foreningen Nydanskers hjemmeside kan derfor ikke vises optimalt. For at se hjemmesiden anbefaler vi at du opgradere din Internet Explorer.
Klik her for at gå til Microsoft's hjemmeside og hent den nyeste Internet Explorer

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen, Foreningen Nydansker

Emil Sloth Bjerg

Studentermedarbejder

Jeg er studentermedhjælper i Foreningen Nydansker, hvor jeg er tilknyttet projekterne Bryd Unges Ledighed NU! samt Hjælp En Flygtning NU! Min primære opgave er at matche ledige unge eller flygtninge med frivillige mentorer samt at følge op på disse forløb og rekruttere nye mentorer.

Udover min studenterstilling er jeg antropologistuderende på Københavns Universitet, hvor jeg i efteråret 2016 skriver min bachelor. Fagligt er jeg blandt andet interesseret i immigration og strukturel ulighed.

Som antropologistuderende finder jeg arbejdet hos Foreningen Nydansker spændende og givende. Jeg finder det meget værdifuldt at organisere hjælp til udsatte unge, såvel som flygtninge, så mindre velstillede mennesker får en hjælpende hånd til at imødekomme de udfordringer, man kan møde, eksempelvis på arbejdsmarkedet eller i mødet med den danske kultur. 

Min fritid bruger jeg på at spille musik, læse skønlitteratur, spille skak og at rejse.

KONTAKT

Tlf:
Mobil: 2594 2464
seb@foreningen-nydansker.dk
DOWNLOAD VISITKORT

FORENINGEN TIL INTEGRATION AF

NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal.

1453 København K.