Det lader til at du bruger en ældre version af Internet Explorer. Foreningen Nydanskers hjemmeside kan derfor ikke vises optimalt. For at se hjemmesiden anbefaler vi at du opgradere din Internet Explorer.
Klik her for at gå til Microsoft's hjemmeside og hent den nyeste Internet Explorer

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen, Foreningen Nydansker

Hans Ishøy

Grafisk konsulent og IT-medarbejder

Jeg har siden medio maj 2014 været en del af Foreningen Nydansker.

Min indsats er i hovedsagen fokuseret på det grafiske arbejde i forbindelse med lanceringen af Det danske mangfoldighedscharter, som er blevet overdraget ved koncession fra den danske stat til Foreningen Nydansker.

I det omfang der er tid, løfter jeg osse andre forefaldende grafiske opgaver.

Jeg er oprindeligt uddannet Socialrådgiver og har som sådan bl.a. arbejdet med mennesker på planer, hvor nyttefilosofi i forhold til arbejde, uddannelse m.v. ikke rigtig udgør en adækvat indfaldsvinkel.

Derudover har jeg arbejdet med teaterteknik, IT-administration, IT-undervisning, arbejdsprøvning, undervisning i praktisk sejlads m.m.

Som medlem af Danmarks Naturfredningsforening støtter jeg arbejdet for mangfoldighed i den natur, der har givet - og fortsat giver mig så mange gode oplevelser.

Jeg taler dansk, engelsk, fransk og hollandsk.

Selvom vi befinder os oppe mellem hanebjælkerne i Foreingen Nydanskers kontor, er der højt til loftet - og det tiltaler mig meget, at der - i særdeleshed - osse er plads til en aldrende fleksjobber.

KONTAKT

Tlf: 3393 4383
Mobil:
hih@foreningen-nydansker.dk
DOWNLOAD VISITKORT

FORENINGEN TIL INTEGRATION AF

NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal.

1453 København K.