Hedy Sadraddin

Studentermedarbejder

Jeg startede som akademisk praktikant april 2016 og er nu studentermedhjælper i mentorordningen: Bryd Unges Ledighed NU! Mine primære arbejdsopgaver består i at matche ledige udsatte unge med nogle af vores frivillige erhvervsledere, rekruttere nye mentorer samt assistere projektledere med koordinering af netværksarrangementer og mentorkurser.

Til daglig er jeg i gang med min kandidat på Copenhagen Busniess School, hvor jeg læser Cand.Soc. Human Ressource Management. Særligt er jeg interesseret i: Mangfoldighedsledelse, Work-Life Balance, Corporate Social Responsibility og Strategisk (selv)ledelse.

Ved siden af studiet, arbejder jeg som frivillig i SABAAH, en forening der arbejder på at forbedre vilkårene for LGBTQ+ personer med etnisk minoritetsbaggrund. Derudover er jeg mentor i PIFT, et mentorprogram for udsatte unge kvinder, og fungerer ligeledes som studievejleder for organisationen 'Udlændinge Vejleder Udlændinge'.

Som person er jeg handlekraftig, ekstrovert og meget opmærksom på dem omkring mig. Jeg har altid haft en appetit på alt, der er nyt og spændende. Jeg holder af udfordringer samt muligheden for personlig og faglig udvikling. Eksempelvis har jeg været på udveksling i Barcelona og arbejdet på Kreta samt boet på Rhodos.

Desuden elsker jeg kaffe, at være kreativ, danse og den syriske digter: Nizar Qabbani.

Tlf:
hes@brydungesledighed.dk