Det lader til at du bruger en ældre version af Internet Explorer. Foreningen Nydanskers hjemmeside kan derfor ikke vises optimalt. For at se hjemmesiden anbefaler vi at du opgradere din Internet Explorer.
Klik her for at gå til Microsoft's hjemmeside og hent den nyeste Internet Explorer

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen, Foreningen Nydansker

Helle Gransgaard

Projektkonsulent

Jeg blev ansat i Foreningen Nydansker i december 2016 som projektkonsulent for mentorindsatserne 'Bryd unges ledighed NU!' og 'Hjælp en flygtning NU!'. De frivillige mentorindsatser har til formål at hjælpe henholdsvis udsatte job- eller uddannelsesparate unge og jobparate flygtninge tættere på uddannelse eller arbejdsmarkedet.

Tidligere har jeg været projektansat ved blandt andet Frivilligcenter Næstved, Vallensbæk Kommune og Frederiksberg Kommune, hvor jeg har arbejdet med udviklingsprojekter inden for frivillighedsområdet, opstart af selvhjælps- og netværksgrupper og tværgående netværk mellem kommune og civilsamfund.

Ved siden af arbejdet er jeg frivillig i Red Barnet, hvor jeg en gang om måneden tager på oplevelsesture med Amagers familieklub, synger i kor og er nogle gange ude og lave storytelling.

Jeg er uddannet cand.it i oplevelsesdesign fra Aalborg Universitet, hvor jeg ud over en grunduddannelse i kommunikation, it og projektledelse har specialiseret mig i digital formidling og hvordan man kan bruge digitale medier til at skabe lærerige, fællesskabsskabende oplevelser og hjælpe udsatte målgrupper.

KONTAKT

Tlf: 7174 5257
Mobil:
hg@brydungesledighed.dk
DOWNLOAD VISITKORT

FORENINGEN TIL INTEGRATION AF

NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal.

1453 København K.