Helle Thorbøl Møller

Kommunikations- og projektkonsulent (barselsorlov)

Hovedopgaver ved Foreningen Nydansker

Hos Foreningen Nydansker fungerer jeg som kommunikationsmedarbejder og projektleder. Jeg har typisk mange bolde i luften og jonglerer mellem nyhedsbrev, hjemmeside, layoutopgaver, skriveopgaver, sociale medier og medlemsservice - og så er jeg sideløbende ansvarlig for udvikling og implementering af forskellige projekter. I øjeblikket er jeg fx engageret i arbejdet med at implementere branchepakker i en række af landets kommuner og levere indsatser, der understøtter integrationspålægsforløb og efteruddannelse i landets kommuner.

Uddannelse

Jeg er uddannet Cand.scient.soc. i Socialvidenskab og Kommunikation med fokus på integrationsområdet. Mit speciale omhandler den kommunale integrationsindsats på beskæftigelsesområdet over for flygtninge og indvandrere. Efterfølgende har jeg gennemført en række kurser, bl.a. på diplomuddannelsen ved Danmarks Journalisthøjskole.

Tidligere erhvervserfaring

• Konsulent hos Center for Socialt Ansvar med fokus på projektudvikling, undervisning og kommunikationsfaglige indsatser
  • Kommunikationsmedarbejder hos Integrationsservice i Integrationsministeriet
  • Medarbejder på projektet 'Intercultural Competence in Teacher Training' ved udviklingsorganisationen Ibis.
  • Ansat til planlægning og gennemførelse af brugerundersøgelse i Helle Kommune
  • Vikar ved kommunikationsbureauet Perception Research

Min fritid bruger jeg allerhelst med venner og familie, til at dyrke håndbold og ikke mindst rejser. Rejselysten har over flere ombæringer ført til fantastiske ophold i Asien, Sydamerika, Øst- og Sydafrika samt Australien og New Zealand.

hth@foreningen-nydansker.dk
DOWNLOAD VISITKORT