Det lader til at du bruger en ældre version af Internet Explorer. Foreningen Nydanskers hjemmeside kan derfor ikke vises optimalt. For at se hjemmesiden anbefaler vi at du opgradere din Internet Explorer.
Klik her for at gå til Microsoft's hjemmeside og hent den nyeste Internet Explorer

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen, Foreningen Nydansker

Katrine Schmidt-Persson

Praktikant
Jeg startede som akademisk praktikant i Foreningen Nydansker i februar 2017, hvor jeg er tilknyttet mentorordningerne: Bryd Unges Ledighed NU! og Hjælp En Flygtning NU! Mine arbejdsopgaver består i at matche ledige udsatte unge eller ressourcestærke flygtninge med frivillige mentorer samt at følge op på disse forløb.
 
Jeg læser Pædagogik på Københavns Universitet, hvor jeg netop har forsvaret mit bachelorprojekt. Praktikopholdet hos Foreningen Nydansker udgør mit tilvalgsfag på Komparative Kulturstudier og er mit 6. og sidste semester som led i min bacheloruddannelse. Efter endt sommerferie planlægger jeg at påbegynde kandidatuddannelsen i Pædagogik.
 
Min faglige profil er funderet inden for det pædagogiske felt, hvor jeg særligt har en interesse for problemstillinger vedrørende etnicitet i institutionelle rammer som fx uddannelse og arbejdsliv, kulturmøder samt (samfunds)integration. Sideløbende med mit bachelorprojekt har jeg fulgt et tilvalgsfag på Uddannelsesvidenskab på Aarhus Universitet, hvor jeg har fået organisatorisk indsigt i læreprocesser i forbindelse med begreber som kultur, strategi og motivation i et uddannelses- og arbejdsmæssigt perspektiv.  
 
Som person er jeg meget social; jeg nyder at være omringet af søde mennesker, jeg holder meget af at rejse og gør det gerne flere gange om året. Jeg kan lide at være aktiv og cykler gerne til alt, hvad jeg skal. 

KONTAKT

Tlf: 2594 2139
Mobil: 7174 7568
ksp@foreningen-nydansker.dk
DOWNLOAD VISITKORT

FORENINGEN TIL INTEGRATION AF

NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal.

1453 København K.