Mads Skovgaard

Studentermedarbejder

Jeg er praktikant i Foreningen Nydansker, hvor jeg er tilknyttet projektet Bryd Unges Ledighed NU! Formålet med initiativet er at mindske ledigheden blandt unge mellem 15-30 år. Tanken er, at de unge med den rette vejledning og støtte, vil have nemmere ved at komme i arbejde, finde læreplads eller starte uddannelse. Min primære opgave er at matche unge med de frivillige mentorer fra erhvervslivet samt løbende følge op på disse mentorforløb.

Ved siden af min praktikplads er jeg i gang med bacheloruddannelsen i antropologi på Københavns Universitet. Jeg er ligeledes frivillig i en drengeklub på Nørrebro en gang om ugen samt mentor for en medstuderende.

Meget af min fritid bruger jeg på fodbold. Jeg spiller selv, men sætter også stor pris på at følge diverse internationale storklubber i tv. Jeg elsker at rejse og bruger allerhelst længere tid på de destinationer, jeg rejser til. Jeg har blandt andet boet og arbejdet forskellige steder i Kina og planlægger et lignende ophold andetsteds, når både studie og økonomi tillader det.

Mobil:
ms@brydungesledighed.dk