Mathilde Andersen

Studentermedarbejder

Jeg er studentermedarbejder i Foreningen Nydansker og er tilknyttet initiativerne Bryd Unges Ledighed NU! samt Hjælp En Flygtning NU! Mit arbejde består i at matche unge med erhvervsmentorer, som har lyst til at bruge noget af deres tid på at hjælpe unge/flygtninge ud af ledighed.

Jeg læser til socialrådgiver på Professionshøjskolen Metropol og bliver bachelor i sommeren 2017. Det er derfor rigtig relevant og spændende for mig at arbejde med unge/flygtninge, der står med forskellige problemstillinger, der leder dem ud i ledighed, og - at de med vores projekt – kan komme ud på arbejdsmarkedet eller i uddannelse igen.

Ved siden af studie og arbejde er jeg frivillig koordinator hos Antidote Danmark, som er en NGO, der arbejder på at nedsætte antallet af overdosis dødsfald hos stofbrugere i Danmark.

Jeg kommer desuden fra Aalborg, men flyttede til København for at studere i 2013 og havde et ophold på Filippinerne i 6 måneder i 2015, da jeg tog min praktik på et børnehjem.

I dag bor jeg på Vesterbro med min kæreste, og jeg nyder at bruge min fritid på at være sammen med mine venner, fitness og familie. Når det er muligt, rejser jeg gerne, da jeg har en stor passion for at prøve nye ting, opleve nye lande, smage anderledes mad og i det hele taget, opleve en anden kultur.

Mobil:
ma@foreningen-nydansker.dk