Mette Fog Skriver

Projektkonsulent

Hos Foreningen Nydansker er jeg projektkonsulent hos Erhvervsmentorkorpset, som arbejder for integration af højtuddannede udenlandske arbejdstagere på det danske arbejdsmarked. Jeg har daglig kontakt med både mentorer og mentees og arbejder sammen med teamet med at drive og udvikle indsatsen i Erhvervsmentorkorpset.

Jeg er uddannet cand. mag. i Sydøstasien-studier fra Københavns Universitet med hovedvægt på interkulturelle studier. Fokusområdet i mit speciale var international arbejdsmigration fra Filippinerne og Indonesien med særligt fokus på indonesiske og filippinske au pairs i Danmark.

Jeg har tidligere arbejdet som Cross Cultural Consultant, hvor jeg bl.a. lavede ind- og udstationeringsrådgivning hos store danske virksomheder samt workshops om generel kulturforståelse og arbejdskultur i Sydøstasien.

Jeg har studeret og arbejdet flere forskellige steder i verden bl.a. i Indonesien, Singapore og USA.

Mobil:
mfs@foreningen-nydansker.dk