Det lader til at du bruger en ældre version af Internet Explorer. Foreningen Nydanskers hjemmeside kan derfor ikke vises optimalt. For at se hjemmesiden anbefaler vi at du opgradere din Internet Explorer.
Klik her for at gå til Microsoft's hjemmeside og hent den nyeste Internet Explorer

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen, Foreningen Nydansker

Mette Fog Skriver

Projektkonsulent

Hos Foreningen Nydansker er jeg projektkonsulent hos Erhvervsmentorkorpset, som arbejder for integration af højtuddannede udenlandske arbejdstagere på det danske arbejdsmarked. Jeg har daglig kontakt med både mentorer og mentees og arbejder sammen med teamet med at drive og udvikle indsatsen i Erhvervsmentorkorpset.

Jeg er uddannet cand. mag. i Sydøstasien-studier fra Københavns Universitet med hovedvægt på interkulturelle studier. Fokusområdet i mit speciale var international arbejdsmigration fra Filippinerne og Indonesien med særligt fokus på indonesiske og filippinske au pairs i Danmark.

Jeg har tidligere arbejdet som Cross Cultural Consultant, hvor jeg bl.a. lavede ind- og udstationeringsrådgivning hos store danske virksomheder samt workshops om generel kulturforståelse og arbejdskultur i Sydøstasien.

Jeg har studeret og arbejdet flere forskellige steder i verden bl.a. i Indonesien, Singapore og USA.

KONTAKT

Tlf: 3338 6216
Mobil:
mfs@foreningen-nydansker.dk
DOWNLOAD VISITKORT

FORENINGEN TIL INTEGRATION AF

NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal.

1453 København K.