Det lader til at du bruger en ældre version af Internet Explorer. Foreningen Nydanskers hjemmeside kan derfor ikke vises optimalt. For at se hjemmesiden anbefaler vi at du opgradere din Internet Explorer.
Klik her for at gå til Microsoft's hjemmeside og hent den nyeste Internet Explorer

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen, Foreningen Nydansker

Mikkel London

Projektkonsulent

Jeg har været i Foreningen Nydansker siden sommeren 2013. Her arbejder jeg på mentorprojektet Dygtige Unge, hvor vi hjælper unge med at finde uddannelse, job eller læreplads. Mine primære opgaver er, at matche unge med mentorer, samt at følge op på disse forløb.

Til dagligt studerer jeg på Roskilde Universitet, hvor jeg er i gang med min kandidatuddannelse i socialvidenskab og arbejdslivsstudier. Gennem min studietid har jeg især interesseret mig for beskæftigelsesindsatser og inklusion af udsatte borgergrupper. Hvis alt går vel, er jeg færdig indenfor halvandet år.

Jeg har tidligere spillet fodbold på højt niveau i B93 og spiller stadig, dog i mindre omfang. Jeg bor på Nørrebro og nyder at bevæge mig i dette område, især omkring de eksotiske madbutikker og specialforretninger. Derudover hjælper jeg én gang om ugen til i Morgencafeen for hjemløse, der er beliggende i Nordvest. Morgencafeen fungerer som værested og serverer mad og kaffe til hjemløse og andre udsatte grupper.

KONTAKT

Tlf: 3338 6218
Mobil:
mlo@foreningen-nydansker.dk
DOWNLOAD VISITKORT

FORENINGEN TIL INTEGRATION AF

NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal.

1453 København K.