Monica Elisabeth Brædder

Studentermedarbejder

Jeg er ansat som praktikant hos Foreningen Nydansker i afdelingen Erhvervsmentorkorpset, hvor jeg er tilknyttet forskellige projekter såsom Odense Host Programme, IBM Impact Academy og Greater CPH Career Program. Omdrejningspunktet er at matche højtuddannede nydanskere med frivillige fra det danske arbejdsmarked, som kan videregive erfaring og tips til, hvordan man skal gribe vejen til arbejdsmarkedet an. Derudover er jeg tilknyttet Kulturværtsprogrammet og Perspektiv som har fokus på at hjælpe nydanskere med at falde godt til i DK.

Derudover læser jeg Pædagogik på Københavns Universitet, hvor jeg er på sidste semester i min bachelor, hvor jeg har valgt at kombinere min uddannelse med minoritetsstudier som tilvalgsfag.

Efter at have arbejdet som handicapmedhjælper, SPS mentor og Frivillig i DFUNK har jeg fået en stor interesse for majoritets- og minoritetsforhold i dansk kontekst. Jeg har beskæftiget mig en del med, hvilke problematikker der kan være, når forskellige kulturer mødes, og på hvilken måde man kan gribe det an.

Jeg bor Vesterbro sammen med to andre studerende, og det er vigtigt for mig, at jeg ud over arbejde og studie også bruger tid sammen med mine sociale relationer og benytter mig af de forskellige tilbud, som København har at byde på.

Mobil:
mb@foreningen-nydansker.dk