Muhammad Ali Abbasi

IT-konsulent

Jeg blev først bekendt med Foreningen Nydansker tilbage i begyndelsen af 2009, hvor jeg som frivillig i Ungdommens Røde Kors blev IT-ansvarlig for et større CSR-samarbejdsprojekt (bestående af Foreningen Nydansker, URK, KAB og Microsoft) om IT-opkvalificering i udsatte boligområder.

I februar 2011 blev jeg tilbudt en deltidsstilling, hvor min primære opgave ville være vedligeholdelse af computere og håndtering af backup services. Jeg takkede ja og blev ansat 1. marts 2011. Det viste sig hurtigt, at der lå langt mere i jobbet end blot computervedligeholdelse og backup, men jeg nyder alle de forskelligartede opgaver, og så skader det bestemt heller ikke, at jeg på kontoret er omringet af kompetente, dedikerede og virkelig godhjertede kolleger.

Omkring mine kvalifikationer så har jeg altid været lidt af en IT-nørd, hvilket i 2004 resulterede i, at jeg, sammen med en ven, startede en hjemmeside, hvor vi delte relevant viden og værktøjer til løsning af diverse IT-problemer/-opgaver (denne side kører stadig, selvom jeg ikke længere er drivkraften bag).

Trods min interesse i IT-området, begyndte jeg på medicinstudiet på Københavns Universitet efter gymnasiet, men efter et par semestre holdt motivationen ikke længere, hvilket gjorde, at jeg flyttede over på datalogistudiet (også på Københavns Universitet) i midten af 2009.

Når jeg ikke er på kontoret, bruger jeg det meste af min tid på kommunalbestyrelsesarbejdet i Ballerup Kommune, hvor jeg blev valgt ind i 2014.
Al tid udover det går på lektiecafé-området i Ballerup, hvor jeg er frivillig i en lektiecafé under Ungdommens Røde Kors.

Tlf:
maa@foreningen-nydansker.dk