Det lader til at du bruger en ældre version af Internet Explorer. Foreningen Nydanskers hjemmeside kan derfor ikke vises optimalt. For at se hjemmesiden anbefaler vi at du opgradere din Internet Explorer.
Klik her for at gå til Microsoft's hjemmeside og hent den nyeste Internet Explorer

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen, Foreningen Nydansker

Romaric Ge

Studentermedarbejder

Jeg er ansat som praktikant i 'Mangfoldighedsteamet' – et team med integration og mangfoldighed som omdrejningspunkt. Gennem diverse projekter fokuserer mangfoldighedsteamet på at bygge bro mellem kulturer og se styrken i et samfund med plads til alle. Selv er jeg tilknyttet et projekt i Slagelse og Korsør med fokus på at hjælpe unge under 18 år i fritidsjob. Ved at stable et stærkt virksomhedsnetværk på benene forbedrer vi unges forudsætninger for at opnå adgang til erhvervslivet. Derudover udforsker projektet andre måder, hvorpå unges indblik i erhvervslivet kan styrkes.

Ved siden af praktikken er jeg kandidatstuderende på Roskilde Universitet på Virksomhedsstudier og International Development Studies. Det er en kombinationsuddannelse med udfoldelser i bl.a. udviklingsarbejde, organisering, projektarbejde og tværfaglighed. Jeg har gennem min uddannelse bl.a. beskæftiget mig med ledelsesudfordringer i en entreprenørvirksomhed og udfordringer ved CSR-værdier i et tværkulturelt perspektiv.

Jeg har en selskabelig personlighed og kan derfor bedst lide at tilbringe min fritid i selskab med venner og mit fodboldhold FB Bull. Herudover nyder jeg den friske luft, og de diverse tilbud København tilbyder.  

KONTAKT

Tlf: 2594 6572
Mobil:
rg@foreningen-nydansker.dk
DOWNLOAD VISITKORT

FORENINGEN TIL INTEGRATION AF

NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal.

1453 København K.