Romaric Ge

Studentermedarbejder

Jeg er ansat som praktikant i 'Mangfoldighedsteamet' – et team med integration og mangfoldighed som omdrejningspunkt. Gennem diverse projekter fokuserer mangfoldighedsteamet på at bygge bro mellem kulturer og se styrken i et samfund med plads til alle. Selv er jeg tilknyttet et projekt i Slagelse og Korsør med fokus på at hjælpe unge under 18 år i fritidsjob. Ved at stable et stærkt virksomhedsnetværk på benene forbedrer vi unges forudsætninger for at opnå adgang til erhvervslivet. Derudover udforsker projektet andre måder, hvorpå unges indblik i erhvervslivet kan styrkes.

Ved siden af praktikken er jeg kandidatstuderende på Roskilde Universitet på Virksomhedsstudier og International Development Studies. Det er en kombinationsuddannelse med udfoldelser i bl.a. udviklingsarbejde, organisering, projektarbejde og tværfaglighed. Jeg har gennem min uddannelse bl.a. beskæftiget mig med ledelsesudfordringer i en entreprenørvirksomhed og udfordringer ved CSR-værdier i et tværkulturelt perspektiv.

Jeg har en selskabelig personlighed og kan derfor bedst lide at tilbringe min fritid i selskab med venner og mit fodboldhold FB Bull. Herudover nyder jeg den friske luft, og de diverse tilbud København tilbyder.

Mobil:
rg@foreningen-nydansker.dk