Signe Kramer

Studentermedarbejder

Jeg er i efteråret 2016 ansat som praktikant i Mangfoldighedsteamet. Her skal jeg til at begynde med primært arbejde med Højtidskalenderen, men får også i løbet af semesteret lov til at prøve kræfter med bl.a. kommunikationsfaglige opgaver og videoproduktion.

I sommeren 2015 blev jeg bachelor i Film- og medievidenskab fra Københavns Universitet. Denne uddannelse har givet mig indsigt i og interesse for bl.a. kommunikation og formidling, men mest af alt har den fordret en stor og stadig spirende interesse for den måde, hvorpå forskellige medier former og omformer den måde, vi forstår andre mennesker på – især dem, som ikke altid får lov til selv at komme til orde. Ultimativt er det også denne nysgerrighed for forståelsen af andre mennesker - og andre kulturer - som har ledt mig til at vælge kandidatuddannelsen i Tværkulturelle Studier som overbygning. Ved siden af praktikken lærer jeg på denne uddannelse bl.a. om integration på teoretisk plan, ligesom jeg klædes på til at håndtere udvikling og problemløsning på tværs af kulturelle, sociale, kulturelle og religiøse grænser i en globaliseret verden.

Min fritid bruger jeg meget gerne på at lytte til musik – både live til koncerter og hjemme i sofaen – og på at lave (og smage på) mad i alverdens afskygninger. Jeg sætter desuden stor pris på at rejse og på at opleve, hvordan hverdagen tager sig ud for folk, der bor under andre himmelstrøg.

Mobil:
sk@foreningen-nydansker.dk