Sophie Brinck

Studentermedarbejder

Jeg begyndte som praktikant hos Foreningen Nydansker i august 2015. Til dagligt læser jeg en kombination af pædagogik & uddannelsesstudier og socialvidenskab på Roskilde Universitet. I løbet af min praktikperiode var jeg tilknyttet projekterne Erhvervsmentorkorpset og Kulturværtsprogrammet. I disse programmer matcher vi nydanskere med frivillige mentorer, som gennem mentorforløb forsøger at hjælpe nydanskere ind på arbejdsmarkedet og give dem en forståelse for den danske kultur. Efter min praktikperiode blev jeg ansat som studentermedhjælper hos Erhvervsmentorkorpset, hvilket jeg er meget glad for!

Jeg elsker at rejse og har blandt andet arbejdet 4 måneder på et børnehjem for hiv/aids-ramte børn i Tanzania. Derudover har jeg gennem mine studier på RUC læst udviklingsstudier i Vietnam, hvilket var en stor oplevelse og meget givende at være dét sted, som jeg læste om.

Hver rejse giver mig nye forståelser for både andre kulturer, men også bedre forståelse for den danske kultur.

Til hverdag bor jeg på Nørrebro med min kæreste og elsker at bruge byen og dens tilbud.

Mobil:
sb@foreningen-nydansker.dk