Det lader til at du bruger en ældre version af Internet Explorer. Foreningen Nydanskers hjemmeside kan derfor ikke vises optimalt. For at se hjemmesiden anbefaler vi at du opgradere din Internet Explorer.
Klik her for at gå til Microsoft's hjemmeside og hent den nyeste Internet Explorer

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen, Foreningen Nydansker

Stine Rusmann

Studentermedarbejder

Siden september 2016 har jeg været en del af Foreningen Nydansker, hvor jeg arbejder som praktikant i tilknytning til mentorordningen 'Bryd Unges Ledighed NU!'. Mine primære arbejdsopgaver består i at matche ledige unge med frivillige mentorer og at følge dem gennem deres forløb.

Jeg har en bachelor i engelsk med tilvalg i Minoritetsstudier fra Københavns Universitet, hvor jeg for øjeblikket er ved at tage en kandidat i engelsk med tilvalg i Komparative Kulturstudier. Gennem mine studier har jeg hovedsageligt fokuseret på postkoloniale studier, integration og kulturmøder.

Jeg ser det som en styrke for ethvert samfund, at mangfoldighed og kulturel forskellighed trives på arbejdsmarkedet, såvel som i alle andre henseender. Det glæder mig derfor at kunne være en del af et team, som hylder diversitet og anerkender de udfordringer, nogle mennesker står over for i mødet med det danske arbejdsmarked.

Min fritid bruger jeg på at udforske de mange kulturelle tilbud, København har at byde på og helst i selskab med mine venner og familie. Jeg holder også meget af at spise god mad, lytte til musik og at rejse.

KONTAKT

Tlf: 3393 4383
Mobil: 25944068
sr@foreningen-nydansker.dk
DOWNLOAD VISITKORT

FORENINGEN TIL INTEGRATION AF

NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal.

1453 København K.