Det lader til at du bruger en ældre version af Internet Explorer. Foreningen Nydanskers hjemmeside kan derfor ikke vises optimalt. For at se hjemmesiden anbefaler vi at du opgradere din Internet Explorer.
Klik her for at gå til Microsoft's hjemmeside og hent den nyeste Internet Explorer

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen, Foreningen Nydansker

Susie Skov Nørregård

Seniorkonsulent

Jeg fungerer primært som projektleder og underviser inden for områderne interkulturel kompetence, mentorordninger og det boligsociale område.
 
Jeg har gennem årene været med i udvikling og opstart af en lang række mentortilbud for skiftende målgrupper: højtuddannet udenlandsk arbejdskraft, flygtningefamilier, udsatte unge i folkeskolen og sårbare unge kvinder. Altid i samarbejde med virksomheder og kommuner.
 
I øjeblikket underviser jeg bl.a. på efteruddannelsen Bedre Integration, hvor jeg er fagansvarlig for et to dages forløb om interkulturel kommunikation. Derudover afholder jeg kurser, workshops og webinarer om interkulturel kommunikation, mangfoldighed, samtalen som metode og mentorskab.
 
I de seneste år har jeg fungeret som projektleder på flere indsatser i udsatte boligområder. Målet har været at støtte op om de unge i områderne ved at skabe tættere samarbejde mellem boligområderne og det lokale erhvervsliv. Det har udmøntet sig i job, praktikker, lærerpladser og fritidsjob til de unge.
 
Jeg er uddannet antropolog og har været ansat i Foreningen Nydansker siden 2006.

KONTAKT

Tlf: 3338 6207
Mobil: 2622 0528
sus@foreningen-nydansker.dk
DOWNLOAD VISITKORT

FORENINGEN TIL INTEGRATION AF

NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal.

1453 København K.