Susie Skov Nørregård

Seniorkonsulent

Jeg fungerer primært som projektleder og underviser inden for områderne interkulturel kompetence, mentorordninger og det boligsociale område.

Jeg har gennem årene været med i udvikling og opstart af en lang række mentortilbud for skiftende målgrupper: højtuddannet udenlandsk arbejdskraft, flygtningefamilier, udsatte unge i folkeskolen og sårbare unge kvinder. Altid i samarbejde med virksomheder og kommuner.

I øjeblikket underviser jeg bl.a. på efteruddannelsen Bedre Integration, hvor jeg er fagansvarlig for et to dages forløb om interkulturel kommunikation. Derudover afholder jeg kurser, workshops og webinarer om interkulturel kommunikation, mangfoldighed, samtalen som metode og mentorskab.

I de seneste år har jeg fungeret som projektleder på flere indsatser i udsatte boligområder. Målet har været at støtte op om de unge i områderne ved at skabe tættere samarbejde mellem boligområderne og det lokale erhvervsliv. Det har udmøntet sig i job, praktikker, lærerpladser og fritidsjob til de unge.

Jeg er uddannet antropolog og har været ansat i Foreningen Nydansker siden 2006.

sus@foreningen-nydansker.dk
DOWNLOAD VISITKORT