Det lader til at du bruger en ældre version af Internet Explorer. Foreningen Nydanskers hjemmeside kan derfor ikke vises optimalt. For at se hjemmesiden anbefaler vi at du opgradere din Internet Explorer.
Klik her for at gå til Microsoft's hjemmeside og hent den nyeste Internet Explorer

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen, Foreningen Nydansker

Tescha Rachel Alexandrovitsch

Studentermedarbejder

I august 2015 blev jeg ansat som praktikant i tilknytning til initiativet: ”Bryd Unges Ledighed NU!”.

Her kæmper jeg sammen med resten af teamet om at få ledige unge ud på arbejdsmarkedet. Mine primære arbejdsopgaver er at matche ledige unge med nogle af vores frivillige erhvervsmentorer, rekruttere nye mentorer samt assistere projektledere med koordinering af netværksarrangementer og mentorkurser.

Som antropologistuderende er det motiverende for mig at arbejde for en forening, der sætter mennesket i centrum for sit arbejde. Jeg har tidligere lavet projektarbejde, hvor medborgerskab, social mobilitet og spørgsmålet om hvad det vil sige at være en del af det danske samfund, har været i spil. Derfor har jeg også en faglig interesse i Foreningen Nydanskers arbejde og vision.  

Af personlig karakter vil jeg beskrive mig selv som en rigtig madelsker og musiknyder. Begge ting nyder jeg allerhelst i godt selskab fra mine venner eller mange søskende. Derudover elsker jeg at rejse og kaste mig ud i nye udfordringer og eventyr.

KONTAKT

Tlf: 33386210
Mobil:
tra@foreningen-nydansker.dk
DOWNLOAD VISITKORT

FORENINGEN TIL INTEGRATION AF

NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal.

1453 København K.