Det lader til at du bruger en ældre version af Internet Explorer. Foreningen Nydanskers hjemmeside kan derfor ikke vises optimalt. For at se hjemmesiden anbefaler vi at du opgradere din Internet Explorer.
Klik her for at gå til Microsoft's hjemmeside og hent den nyeste Internet Explorer

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen, Foreningen Nydansker

Torben Møller Hansen

Direktør

Jeg har siden 1999 været direktør i Foreningen Nydansker. I rygsækken har jeg en cand.merc. inden for områderne HR og strategisk ledelse, og måske endnu vigtigere 9 års skolegang med skolekammerater fra bl.a. Vietnam, Chile, Ungarn og England, positive oplevelser af forskellige trosretninger og kulturpræferencer.

Det er mit personlige mål at bruge mine evner til at udvikle bedre arbejdsliv for andre - med plads til individualitet, personlighed og engagement. Jeg tror på, at det på sigt vil sikre et effektivt og innovativt erhvervsliv til gavn for Danmarks fremtid. Det skal være mit anonyme bidrag til den fremtid, som tilhører mine egne og andres børn.

Derfor er mit job i Foreningen Nydansker et udgangspunkt der hver dag, uanset om det regner eller solen skinner, giver mig muligheden for at gøre en forskel. Det er mine opgaver bl.a. at tegne foreningen udadtil overfor presse, virksomheder og bestyrelse, at tage ansvar for de strategiske beslutninger og sammen med de øvrige ansatte at tegne en ramme for foreningens aktiviteter.

Det er også min opgave at se til, at der er balance mellem målsætninger, den daglige indsats, foreningens økonomi og vigtigst af alt, at medarbejderne har det godt. Blandt de opgaver jeg holder meget af er udvikling af nye projekter, produkter og kampagner, ligesom jeg i en del tilfælde efterfølgende er projektleder for ideerne.

KONTAKT

Tlf: 3338 6203
Mobil: 2012 9272
tmh@foreningen-nydansker.dk
DOWNLOAD VISITKORT

FORENINGEN TIL INTEGRATION AF

NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal.

1453 København K.