Det lader til at du bruger en ældre version af Internet Explorer. Foreningen Nydanskers hjemmeside kan derfor ikke vises optimalt. For at se hjemmesiden anbefaler vi at du opgradere din Internet Explorer.
Klik her for at gå til Microsoft's hjemmeside og hent den nyeste Internet Explorer

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen, Foreningen Nydansker

Trine Bruun Mathiasen 

Projektkonsulent

Som projektkonsulent i Foreningen Nydansker er jeg tilknyttet diverse mentorprojekter. Jeg arbejder hovedsageligt med at matche frivillige mentorer med unge der er ledige, og som ønsker at komme videre med uddannelse eller arbejde. Vi arbejder i øjeblikket på at mentorkorpset skal blive landsdækkende og jeg er med til at koordinere opstart og videreførelse af projektet på Vestegnen og i Kolding, Haderslev og Vejen kommuner.  

Jeg blev ansat som praktikant i Foreningen Nydansker i 2013 og overgik efterfølgende til studentermedhjælper og sidenhen projektkonsulent. Mine opgaver i Foreningen Nydansker har især været på mentorområdet, hvor jeg tidligere har været tilknyttet KBH erhvervsmentor og Københavns Værtsprogram.

Jeg blev i foråret 2014 uddannet cand.soc fra Roskilde Universitet i international udvikling, hvor jeg skrev speciale om virksomheders mulighed for, gennem CSR, at bidrage til bæredygtig udvikling i udviklingslande.  Gennem mit studie har jeg desuden især beskæftiget mig med mellemøsten og herunder fulgt kurser på Københavns Universitet.  

KONTAKT

Tlf: 3338 6219
Mobil:
tb@foreningen-nydansker.dk
DOWNLOAD VISITKORT

FORENINGEN TIL INTEGRATION AF

NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal.

1453 København K.