Det lader til at du bruger en ældre version af Internet Explorer. Foreningen Nydanskers hjemmeside kan derfor ikke vises optimalt. For at se hjemmesiden anbefaler vi at du opgradere din Internet Explorer.
Klik her for at gå til Microsoft's hjemmeside og hent den nyeste Internet Explorer

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen, Foreningen Nydansker

Trine Lundgaard Hoffmann

Seniorkonsulent

Jeg har læst statskundskab på Syddansk Universitet i Odense. I min studietid har jeg især haft fokus på offentlig administration og udvikling, som jeg har haft lejlighed til at få afprøvet i praksis som studentermedhjælper i Odense Kommune, hvor jeg havde ansvaret for en række forskellige analyse- og udviklingsopgaver.
 
Jeg kom til Foreningen Nydansker som studentermedarbejder i sommeren 2007 men har siden 2008 været projektleder på en række forskellige projekter. 
 
Fra 2009-2012 har jeg været udlånt til brancheorganisationen Dansk Transport og Logistik. Her var jeg projektleder på ’Tag plads i førerhuset’, der var sat i søen for at mangfoldiggøre godstransportbranchen. Læs mere om projektet her.
 
Siden december 2012 har jeg været projektleder for Erhvervsmentorkorpset og KBH Erhvervsmentor, der matcher højtuddannede arbejdskraftindvandrere og udsatte unge med frivillige mentorer fra Storkøbenhavnske virksomheder.

KONTAKT

Tlf: 3338 6211
Mobil: 2276 8678
tln@foreningen-nydansker.dk
DOWNLOAD VISITKORT

FORENINGEN TIL INTEGRATION AF

NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal.

1453 København K.