Det lader til at du bruger en ældre version af Internet Explorer. Foreningen Nydanskers hjemmeside kan derfor ikke vises optimalt. For at se hjemmesiden anbefaler vi at du opgradere din Internet Explorer.
Klik her for at gå til Microsoft's hjemmeside og hent den nyeste Internet Explorer

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen, Foreningen Nydansker

Zana Jaganjac

Projektassistent

Jeg blev ansat som studentermedarbejder i Foreningen Nydansker i april 2014, hvor jeg er tilknyttet Erhvervsmentorkorpset, som hjælper nytilkomne højtuddannede og udsatte unge med at komme ind på det danske arbejdsmarked.

Mine primære arbejdsopgaver er at matche de højtuddannede arbejdskraftsindvandrere med frivillige mentorer fra storkøbenhavnske virksomheder. Endelig hjælper jeg også med at rekruttere nye mentorer til vores korps. 

Jeg valgte at søge stillingen, fordi jeg syntes, at det lød spændende, men det der særligt vakte min interesse var at arbejde med projekter, hvis formål er at styrke diversiteten blandt danske virksomheder og samtidig gøre mangfoldighedsledelse til et naturligt og værdsat element i dansk erhvervsliv.

Til dagligt læser jeg min kandidat i Interkulturelle Markedsstudier på CBS, og har en bachelor i International virksomhedskommunikation.  

KONTAKT

Tlf: 3393 4383
Mobil:
zj@foreningen-nydansker.dk
DOWNLOAD VISITKORT

FORENINGEN TIL INTEGRATION AF

NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal.

1453 København K.