10 gode grunde til at blive medlem

At blive medlem hos Foreningen Nydansker giver en lang række fordele. Her er de første 10 gode grunde:

1. Hold fokus på mangfoldighed

Vi holder jer orienterede på området gennem nyhedsbreve og øvrige informationstiltag.

2. Viden om mangfoldighedsledelse

I får via vores hotline direkte adgang til erfaringsbaseret viden om, hvad der virker i forhold til integration og mangfoldighed på arbejdspladsen.

3. Netværk

Tag del i vores netværksarrangementer, få ny viden og bliv inspireret af andre virksomheder. Et er teori, noget andet er praksis.

4. Konkrete redskaber

Vi udvikler løbende værktøjer, der kan hjælpe jer på vej i arbejdet med integration og mangfoldighed.

5. Rådgivning

Medlemmer har adgang til billig konsulentbistand fx i forbindelse med udformning af personalepolitik, mangfoldighedsstrategi, rekruttering og mentorindsatser.

6. Vær med, hvor det sker

Vi tilbyder inddragelse i projekter, der afprøver metoder og gør en forskel. Projektdeltagelse er en nem måde at fremme jeres mangfoldighedsindsats på.

7. Fordelagtige priser

Som medlem har I gratis adgang til en række services og ydelser som fx kurser og oplæg til en særlig fordelagtig medlemspris.

8. Branding

Et medlemskab hos Foreningen Nydansker signalerer, at jeres arbejdsplads har fokus på mangfoldighedsindsatsen. Vi promoverer jer som medlem bl.a. via vores hjemmeside og i medierne.

9. Den gode sags tjeneste

Vi arbejder for jeres interesser i bestræbelserne på at skabe et mangfoldigt arbejdsmarked.

10. Påvirkning af dagsorden

Vi kvalificerer den offentlige debat på området og forbedrer derigennem virksomheders muligheder for at få succes med mangfoldighedsindsatsen.

Ring og hør mere om, hvad vi kan tilbyde jer på telefon 3393 4383.

"Mangfoldighed kan måles - også på bundlinjen" - Foreningen Nydansker