Hotline

Er din arbejdsplads medlem af Foreningen Nydansker, har du adgang til vores hotline, som du kan ringe til, hvis du har konkrete spørgsmål eller der opstår akutte problemer.

Vi giver gerne bud på, hvordan andre virksomheder har løst lignende udfordringer. De fleste udfordringer har fortilfælde, og der er ingen grund til ikke at inddrage andre virksomheders erfaringer i sine egne overvejelser.

Alle spørgsmål er velkomne - det vigtigste er, at beslutninger træffes på det rigtige grundlag.

Ring til vores sekretariat på 3393 4383 og tal med en af vores rådgivere eller send en e-mail til info@foreningen-nydansker.dk.

Eksempler på hotline spørgsmål:

• Hvordan får vi flere nydanskere til at søge vores stillinger?
  • Hvordan håndterer vi en medarbejders ønske om at bede i arbejdstiden?
  • Hvordan får vi uddannet mentorer?
  • Hvordan får vi taget hul på at lave en mangfoldighedspolitik?
  • Mine medarbejdere er interesserede i at udføre Corporate Volunteering, kan I hjælpe?
  • Kan I være inpiratorer på en medarbejderdag?
  • Jeg har en god idé til et projekt, men hvordan får jeg ført det ud i livet?

"Hvis vi skal kunne forstå markedet, skal vi kunne forstå forskellige kulturer, og det gør vi kun ved at være mangfoldige." - Jesper Isaksen, Vice President i HR hos Radiometer. Foto: Project Manager Edgar Césaire Kombo