Medlemskab og priser

Alle arbejdspladser kan blive medlem af Foreningen Nydansker. Som medlem får du og din arbejdsplads en række fordele, uanset om arbejdspladsen er privat, statslig eller kommunal - og uanset størrelse og branche.

Når I melder jer ind i Foreningen Nydansker, sender I et klart signal om arbejdspladsens holdning til etnisk ligestilling og mangfoldighed. Samtidig får I adgang til alle de medlemsfordele, du finder her på hjemmesiden.

Ring eller skriv til os, hvis du vil høre mere om medlemskab og medlemsfordele på 33 93 43 83 eller info@foreningen-nydansker.dk.

Kontingent for et års medlemskab

15.000 kr. ex. moms.
3.500 kr. ex. moms for mindre virksomheder (under 50 medarbejdere)

Et medlemskab af Foreningen Nydansker sikrer fri adgang til vores medlemsservices. Herudover tilbyder vi en række individuelle ydelser og rådgivningsfunktioner, der ikke er inkluderet i medlemskabet.

Ring gerne og få et uforpligtende tilbud på telefon 3393 4383.

Individuel rådgivning, procesvejledning, projektledelse mv.:

Direktør:
1050 kr. ex. moms pr. time for medlemmer
kr. ex. moms pr. time for ikke-medlemmer

Konsulent:
850 kr. ex. moms pr. time for medlemmer
1050 kr. ex. moms pr. time for ikke-medlemmer

Foredrag:

Vi kommer gerne ud til diverse arrangementer i hele landet. Kontakt os for pris.

Undervisning:

Vi laver et væld af skræddersyede kurser, kontakt os for at få et tilbud.

Priseksempel:
Mentorkursus for max 15 deltagere
15.000 for medlemmer
20.000 for ikke-medlemmer

(De nævnte priser er vejledende og uden moms. Der kan være ekstra udgifter til at dække transport og materiale.)