Netværksarrangementer

Vi tilbyder netværk med en række af Danmarks mest erfarne virksomheder på mangfoldighedsområdet. Som medlem kan I møde virksomheder, der arbejder med samme udfordringer - og lære af andre virksomheders fejl og succeser.

Foreningen Nydansker afholder løbende arrangementer, hvor aktuelle spørgsmål, ny viden og værktøjer bliver præsenteret og debatteret.

Eksempler på tidligere arrangementer:

• Mangfoldighedspolitik – på papir og i praksis
  • Jobsamtalen – rekruttering til mangfoldighed
  • Corporate voluntering – hvordan gør vi?
  • Mentorordninger – gode eksempler i praksis
  • Mangfoldighed i et europæisk perspektiv
  • Fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft

Flere end 200 virksomheder har siden 1998 delt erfaringer med mangfoldighedsledelse og integration af nydanskere på arbejdsmarkedet via deres medlemskab af Foreningen Nydansker