Rådgivning og samarbejde

Foreningen Nydansker tilbyder rådgivning om mangfoldighedsledelse med fokus på integration af nydanskere til særligt fordelagtige priser for vores medlemmer.

Vi tilbyder blandt andet rådgivning inden for:

Vi har fokus på både både udenlandske arbejdstagere, som er hentet til landet, og nydanskere, som allerede er her.

Medlemmer modtager også løbende tilbud om at deltage i vores projekter og øvrige aktiviteter. Læs mere om aktuelle projekttilbud her.

Ønsker I rådgivning eller en snak om mulige samarbejdsflader, så ring til os på telefon 3393 4383.

"Vores nydanske medarbejdere bidrager med nye vinkler på opgaveløsningen" - Henrik Birk Jespersen, adm. direktør for Odder Barnevogne. Foto: Adm. direktør Henrik Birk Jespersen og syerske Thummee Frederiksen