Rekrutteringstilbud

Vil I benytte Foreningen Nydanskers hjemmeside og ’Jobnetværk for nydanskere’ som rekrutteringskanal?

Ved at opslå stillinger via Foreningen Nydansker får din virksomhed mulighed for:

• At få del i et gratis rekrutteringstilbud
  • At opnå adgang til et bredere rekrutteringsgrundlag
  • At være direkte opsøgende over for en gruppe ledige nydanskere
  • At signalere virksomhedens åbenhed over for en mangfoldig medarbejderskare.

Nemt og enkelt

I kan nemt uploade stillingsopslag ved at udfylde formularen her eller sende stillingsopslag direkte til sekretær Vesna Nikolic. Stillingsopslag vil herefter blive annonceret på vores hjemmeside og sendt ud i vores 'Jobnetværk for nydanskere'.

Jobnetværk for nydanskere består af en lang række foreninger og organisationer, som frivilligt har meldt sig til at videreformidle ledige stillinger til deres nydanske medlemmer.

Tanken bag dette alternative annonceringsmønster er enkel. Hvis du vil have fat i medarbejdere, som adskiller sig fra dem du har, så skal du gribe annonceringen anderledes an.

Hvad koster det?

Tilbuddet er gratis for medlemsvirksomheder, og for ikke-medlemmer er prisen 300 kr. per stillingsopslag.

Ring og hør nærmere om, hvor enkelt det kan gøres på telefon 3393 4383.

"Jo flere perspektiver der kommer ind i hverdagen, jo bedre kan man løse opgaverne" - Henrik Ryberg, chef for Forsvarets Personeltjenestes afdeling for strategi og struktur. Foto: Oversergent Jawad Sundoo