Anbefalinger til regeringen

Statsministeren pointerede i sin nytårstale, at vi i forbindelse med modtagelsen af de mange nye syriske flygtninge ikke må gentage fortidens fejl. Derfor lancerer regeringen snarest en pakke med nye initiativer til inspiration for kommuners samarbejde med virksomheder. Foreningen Nydansker har haft lejlighed til at præsentere de mest effektfulde modeller for samarbejde med erhvervslivet for både ministeren og ordførerne for regeringspartierne og opposition.

Se de 4 modeller, som vi har anbefalet her: