Det lader til at du bruger en ældre version af Internet Explorer. Foreningen Nydanskers hjemmeside kan derfor ikke vises optimalt. For at se hjemmesiden anbefaler vi at du opgradere din Internet Explorer.
Klik her for at gå til Microsoft's hjemmeside og hent den nyeste Internet Explorer

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen, Foreningen Nydansker

McDiversity

Foreningen Nydansker har haft en konsulent i felten hos McDonald's i seks måneder for at undersøge, hvad hemmeligheden bag virksomhedens succesfulde mangfoldighedsarbejde er. Det er der kommet to spændende publikationer ud af, som alle virksomheder kan lade sig inspirere af.

Chefkonsulent Lotte Holck blev igennem flere måneder i 2011 introduceret for arbejdet i McDonald's, hvor hun deltog i alt lige fra møder i hovedkontoret på Frederiksberg til pommes frites-tilberedning

Det gav hende et unikt indblik i, hvordan mangfoldighed er på dagsordenen i burgerkæden og hvordan andre virksomheder kan få gavn af McDonald's indgangsvinkel til mangfoldighed.

 

Download rapporterne her på siden

 

Teori på praksis

På baggrund af de praktiske erfaringer har Lotte Holck udarbejdet en gennemgribende rapport, der med udgangspunkt i forskellige teorier om mangfoldighedsledelse gennemgår de redskaber, McDonald's tager i brug i hverdagen.

Alle virksomheder kan lade sig inspirere

Ud over den teoretiske rapport med erfaringerne fra McDonald's har Foreningen Nydansker også udgivet en kortere version, som sætter fokus på de elementer af McDonald's tilgang til mangfoldighed, som andre virksomheder kan få glæde af at implementere. 

Pointen er, at nogle af fordelene ved arbejdet med mangfoldighed er universelle, som alle typer af virksomheder kan have glæde af at være opmærksomme på.

Download begge rapporter i øverste højre hjørne og kontakt Foreningen Nydansker, hvis I vil høre mere.

FORENINGEN TIL INTEGRATION AF

NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal.

1453 København K.