Medlemsfordele

Danfoss, Sønderborg Kommune, Nykredit, Naturstyrelsen og over 100 andre virksomheder er med. Vil I også være med?

Siden 1998 har Foreningen Nydansker arbejdet med at vejlede og inspirere virksomheder til at integrere nydanskere og arbejde aktivt med mangfoldighed på arbejdspladsen.

I har også mulighed for at blive medlem og markere jeres virksomhed på mangfoldighedsområdet. Læs mere om fordelene ved et medlemsskab her på siden eller ring til os og hør nærmere på telefon 3393 4383.