Værktøjer

De virksomheder, der gennemgår et M+ forløb kan herunder få adgang til de værktøjer, man skal bruge i rating- og udviklingsprocessen. Der vil løbende komme flere til.

Roadmap - kom godt i mål

Som deltager i M+ forløbet skal I sætte mål for, hvor I vil hen i arbejdet med mangfoldighed. Den slags målsætninger har en tendens til at blive abstrakte og diffuse, der gør det svært at bevare overblikket. Roadmap hjælper jer med at holde fokus og følge med i, hvor langt I er på vejen mod jeres mål. Med værktøjet kan I visualisere jeres proces og I får sat ord på, hvilke delmål I skal passere. Se vejledning og download værktøjet under  'læs mere' til højre her på siden.