Mentorer bryder barrierer i Næstved

I et land hvor langt over halvdelen af alle job bliver besat gennem netværk og sociale medier, kan det være op ad bakke for arbejdskraftindvandrere at få hul igennem til arbejdsmarkedet. Det vil frivillige erhvervspersoner i Næstved være med til at lave om på.

Læs mere her om Foreningen Nydanskers samarbejde med Næstved Sprog- og Integrationscenter.

"Det er tilfredsstillende at kunne hjælpe folk på et personligt plan, og så lærer jeg en masse om det danske arbejdsmarked i de sektorer, jeg ikke kender så meget til i forvejen," udtaler Lars Ole Løcke, redaktør hos Dansk Industri og frivillig mentor.