Ny guide: Sådan etablerer du samarbejder med lokale virksomheder for unge i udsatte boligområder

Hvilke overvejelser skal du gøre dig, inden du kaster dig ud i samarbejdet med det lokale erhvervsliv om at støtte unge, der har brug for en hjælpende hånd for at komme ind på arbejdsmarkedet? Ny guide hjælper dig på vej.

I forbindelse med Hotspot CSR-projektet, som kort fortalt havde til formål at inddrage lokale virksomheder i arbejdet med at bakke op om kriminalitetstruede unge i udsatte boligområder, har Foreningen Nydansker udarbejdet en trin-for-trin-guide til etablering af samarbejder.

Guiden indeholder råd og vejledning til, hvilke overvejelser du skal gøre dig, hvis du står over for at skulle etablere samarbejder med det lokale erhvervsliv. Desuden giver guiden konkrete anvisninger til udarbejdelse af strategi for inddragelsen af de lokale virksomheder i arbejdet med udsatte unge.

Erfaringskatalog og trin for trin-guide til inddragelse af det lokale erhvervsliv i det forebyggende arbejde med unge i udsatte boligområder er baseret på erfaringer fra projektet Hotspot CSR.