Det lader til at du bruger en ældre version af Internet Explorer. Foreningen Nydanskers hjemmeside kan derfor ikke vises optimalt. For at se hjemmesiden anbefaler vi at du opgradere din Internet Explorer.
Klik her for at gå til Microsoft's hjemmeside og hent den nyeste Internet Explorer

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen, Foreningen Nydansker

Mentorordninger er guld værd

"En mentor er guld værd for nydanske iværksættere." Det skriver Etnisk Erhvervsfremme i deres nyeste udgivelse af bladet BestPraxis om Foreningen Nydanskers samarbejde med Københavns Erhvervsservice om en mentorordning for udenlandske iværksættere.

I efteråret 2011 etablerede Foreningen Nydansker erhvervsmentorforløb for 20 udenlandske iværksættere, og nu er vi i gang med en ny runde. Iværksætterne får inspiration, motivation, mulighed for at sparre med en anden, succesfuld iværksætter og hjælp til at udvide deres netværk.

Med en mentorordning kan udenlandske iværksættere få inspiration, motivation og mulighed for at sparre med en specialist, og det er guld værd, skriver Etnisk Erhvervsfremme.

"Det, vi hører fra vores mentees, er, at de er særlig glade for den specifikke viden, de får af en mentor. Og mange mentorer vælger også at åbne deres netværk for deres mentee, og det betyder virkelig meget," siger Foreningen Nydanskers mentorkonsulent Susie Skov Nørregård. 

Det betyder også meget, at mentoren arbejder frivilligt og med sit personlige engagement vælger at bruge tid på en mentee. "Det har meget stor signalværdi. Det får iværksætterne til at føle sig taknemmelige og forpligtet til at rykke. Ligesom det betyder meget for deres selvtillid og troen på, at det kan lykkes," siger Susie til Etnisk Erhvervsfremme.

Læs hele artiklen her.

FORENINGEN TIL INTEGRATION AF

NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal.

1453 København K.