Det lader til at du bruger en ældre version af Internet Explorer. Foreningen Nydanskers hjemmeside kan derfor ikke vises optimalt. For at se hjemmesiden anbefaler vi at du opgradere din Internet Explorer.
Klik her for at gå til Microsoft's hjemmeside og hent den nyeste Internet Explorer

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen, Foreningen Nydansker

Integrationspriser 2012

For 11. år i træk uddeles Integrationspriserne til fem helt særlige personer, kommuner, foreninger og arbejdspladser, der er med til at fremme integrationen over hele Danmark. Vil I være med på vinderpodiet i år?     

"Modtagerne af Integrationspriserne er mønstereksempler på, hvordan vi med stor succes får nydanskere med ind i vores fællesskab. Integrationspriserne uddeles til dem, der går forrest for at sikre, at integration ikke blot er noget, vi taler om, men noget der sker hver eneste dag rundt omkring i hele Danmark. Det er værd at fejre, og derfor glæder jeg mig også til igen i år at uddele Integrationspriserne," udtaler social- og integrationsminister Karen Hækkerup.

Integrationspriserne uddeles til dem, der går forrest

Fem priskategorier

Der uddeles i år priser indenfor følgende fem priskategorier:   

 •  Årets nydanske forælder
  Prisen tildeles en nydansk mor eller far, der på forbilledlig vis har udvist forældreansvar og engagement i lokalsamfundet
 • Årets arbejdsplads
  Prisen tildeles en privat eller offentlig arbejdsplads, der på forbilledlig vis har styrket integrationen af nydanskere på arbejdsmarkedet.
 • Årets medarbejder
  Prisen tildeles en person, der på forbilledlig vis har gjort en forskel for at styrke mangfoldigheden på sin arbejdsplads.
 • Årets kommune
  Prisen tildeles en kommune, der på forbilledlig vis har ydet en helt særlig indsats for nydanskeres integration lokalt
 • Årets frivillige forening
  Prisen tildeles en forening, der på forbilledlig vis har ydet en helt særlig indsats for nydanskeres integration i det danske civilsamfund.

Foreningen Nydansker ønsker de gode mangfoldighedsindsatser synliggjort og vil derfor opfordre jer til at indstille jeres arbejdsplads og/eller jeres medarbejdere. En nominering eller en pris vil bidrage til at fremhæve den indsats, I gør for at fremme mangfoldighed i jeres virksomhed.

Kontakt os endelig, hvis I har spørgsmål eller ønsker input til indhold. Fristen for indstillinger er den 9. november kl. 12.00.

Indstil til priserne her

Bestil billetter til arrangementet d. 3. december her

FORENINGEN TIL INTEGRATION AF

NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal.

1453 København K.