CSR Netværksarrangement

Kan socialt engagement og forretning gå hånd i hånd?

I større virksomheder er der i dag krav om redegørelse for virksomhedens arbejde med samfundsansvar. CSR – Corporate Social Responsibility – starter dog i mange tilfælde også som en hjertesag hos en leder eller en anden ildsjæl i organisationen.

Det sociale engagement giver god mening på den personlige bundlinje, men er det også en god investering på virksomhedens bundlinje? Og hvilke udfordringer og muligheder kan CSR-indsatser medføre?

I samarbejde med Microsoft Danmark vil vi forsøge at besvare ovenstående spørgsmål og inspirere til at sætte CSR på dagsordenen. Vi indbyder derfor til netværksarrangement for offentlige og private virksomheder:

TID: TORSDAG D. 28. FEBRUAR KL. 14.00-16.00
STED: MICROSOFT DANMARK, TUBORG BOULEVARD 12, 2900 HELLERUP

Tilmelding pr. mail til jt@foreningen-nydansker.dk, senest 25. februar 2013.